PENGENALAN

MENGENAI KAMI

Menteri Besar Kedah Incorporated (MBI Kedah) atau Perbadanan Menteri Besar Kedah diasaskan melalui Enakmen Warta Kerajaan Negeri Kedah, yang diwartakan pada 22 Ogos 1988.

PENGENALAN VISI

Mencapai kemakmuran ekonomi yang mampan yang dikongsi oleh semua rakyat Negeri Kedah.

PENGENALAN MISI

Melaksanakan projek - projek ekonomi yang memberikan faedah maksimum bagi Negeri Kedah.

MM2png

MENGENAI KAMI

NILAI TERAS UTAMA

Pemerkasaan merupakan tanggungjawab yang berat untuk dipenuhi dalam melaksanakan misi korporat kami dan oleh itu, kami amat komited untuk memimpin dari peringkat permulaan sehingga kami mencapai segala perancangan yang telah kami lakukan.

Mempraktikkan nilai profesionalisme, kejujuran dan keadilan yang tinggi untuk menjaga kepentingan rakan korporat kami, dan sentiasa mempamerkan sikap menepati masa, memberi perhatian kepada butiran dan memberikan tahap perkhidmatan yang terbaik.

Pelanggan atau pihak berkepentingan adalah asas kepada kewujudan kami dan oleh itu, kami berjanji akan bekerja keras untuk sentiasa memberikan nilai – nilai dan faedah yang terbaik kepada mereka agar kami dapat mengekalkan kepentingan organisasi dan seterusnya melaksanakan tanggungjawab sosial korporat kami.

Kami berjanji untuk memperlaku dan menghormati setiap manusia sebagai individu yang unik dengan bakat, ciri – ciri dan keistimewaan yang berbeza dengan keperluan, kehendak dan aspirasi yang tersendiri.

Kami sedar bahawa terdapat individu yang tidak bernasib baik, berada dalam keadaan yang tidak sesuai, dan mengalami peristiwa – peristiwa yang tidak diingini. Oleh itu, tanggungjawab utama MBI Kedah adalah untuk sentiasa bersedia bagi membantu mereka yang tidak bernasib baik.

NO.4
Projek Loji Rawatan Air Pokok Sena
litar lumba kedah 3
Litar Lumba Di Sungai Petani
66138476
Pembangunan Ayda Hotel Langkawi
PKB

BERITA

BERITA TERKINI

Hantarkan Pesanan Kepada Kami

Hubungi Kami

ALAMAT

Menteri Besar Kedah Incorporated Aras 2, Blok A, Wisma Darul Aman, 05503 Alor Setar, Kedah Darul Aman, Malaysia

E-MAIL

info@mbikedah.com.my

TELEFON

+6 04-730 2137

WAKTU KERJA

Ahad - Rabu 08:00 AM - 05:00 PM

Khamis 08:00 AM - 03.30 PM

WordPress Theme built by Shufflehound. 2019 © MBI KEDAH
error:
ms_MYMalay
en_USEnglish ms_MYMalay